Spalatoria, Curatatoria ta preferata

Scopul nostru este sa oferim calitate deosebita. In acest sens investim permanent in cele mai performante tehnologii.

Angela Szekely - Manager general


Vezi pozitionarea punctelor

Printre serviciile oferite se numara:

Curatatorie chimica

Acest tip de serviciu protejează hainele de situațiile neplăcute ca decolorarea sau intratul la apă. Tehnologia de curățare, numită și “curățare uscată”, nu folosește apa ci numai anumite tipuri de solvenți speciali și este cel mai sigur mod de a curăța hainele fără a le deteriora. Toate substanțele folosite în curățătoria și spălătoria ANGELA sunt de cea mai bună calitate, non-toxice și biodegradabile.
Indiferent de natura petelor (grăsime, cafea, vin sau rugină), curățarea celor mai pretențioase articole (rochii de mireasă sau pentru ocazii speciale, așternuturi) își găsesc la noi rezolvarea în cel mai scurt timp.

Personalul “ANGELA” respectă cu strictețe specificațiile de pe etichetele hainelor dumneavoastră. În acest fel, acestea vor arăta mereu ca noi, evitându-se în același timp o deteriorare prematură.

Îți dorești o casă în permanență curată și mai mult timp pentru tine? Vă așteptăm cu plapume, pături, perdele, draperii, huse de colțare sau alte articole care necesită spălări delicate.

Comanda acum

Spalatorie profesionala

Serviciile noastre de spălătorie profesioanală se adresează restaurantelor, hotelurilor și pensiunilor etc. Lenjeriile, fețele de masă, prosoapele și halatele de baie sunt doar câteva din articolele la care asigurăm curățarea profesională, de cea mai înaltă calitate.

Atunci când ai la dispoziție mașini de spălat de ultima generație, eficiente și cu o mare capacitate de spălare, atunci când folosești detergenți superiori, ingredienți de spălare pe bază de enzime și balsam profesional, rezultatul nu poate fi decât unul: o spălare superioară, păstrarea culorii hainelor, o textură moale și un miros proaspăt. Te așteptăm!

Comanda acum

Reparatii - croitorie retus

Va oferim servicii de reparatii-retus croitorie. Aceste servicii sunt oferite doar in centru situat in VIVO.

Comanda acum